sábado, 13 de febrero de 2010

Llei de vegueries

Per la següent peça, es tractava d'un tema polític. En primer lloc caldria mirar les agendres d'Europa Press i d'ACN per saber si hi havia alguna cosa d'interessant. Amb l'Albert ens vam decantar per anar a cobrir una roda de premsa d'ERC i després una altra oferta per en Jordi Miralles. Així tindríem diferents visions. Hi va haver, però, problemes amb la càmera perquè s'havia estat gravant en alta definició i de seguida la targeta va estar plena. Així doncs, el clip quedava una mica escàs de bones imatges.
Per això vam pensar d'anar al Parlament de Catalunya a buscar alguna "decla" d'algun diputat que ens pogués ajudar.
Un cop allà i havent arribat una mica massa tard, ens van informar que pràcticament tothom aniria a dinar després d'acabar-se el ple. Malgrat tot, ens van conduir als passadissos i, saltant-nos el pas bàsic dels caps de premsa, vam poder enganxar en Lluís Coromines, representant de CiU. També ens va servir per les imatges i per "l'stand-up".
Així doncs, vam aconseguir força més informació però...no suficient.
Van ser de gran ajuda els mapes confeccionats per l'Albert Mateu sobre la distribució de les vegueries, ja que anava de perles a l'hora de fer la introducció.
Des d'aquí, un gràcies (i des d'allà).

No hay comentarios:

Publicar un comentario